Hulp voor ondernemers

Het is geen makkelijke tijd om in te ondernemen. Eerst was er de coronacrisis, nu zitten we in een energiecrisis. Als gemeente bieden we u een helpende hand. Onze bedrijvenadviseurs gaan graag met u in gesprek om te zien wat ze voor u kunnen betekenen.

We kunnen u als zelfstandige ondernemer onder andere helpen met heroriƫntatie op het moment dat u na gaat denken over de toekomst van uw bedrijf. Bij financiƫle problemen kunt u beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) en mogelijk ook een lening krijgen voor investeringen in uw bedrijf. Ook kan onze schulddienstverlener u ondersteunen als u door omstandigheden niet meer rond kunt komen. Verder kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden voor verduurzaming van uw bedrijf, om uw zakelijke energierekening omlaag te brengen. Ook daarvoor bestaan er financieringsmogelijkheden en tegemoetkomingen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een ander vraagstuk waar u onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact op met het Bedrijvenloket. Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl/hulpvoorondernemers.