Gemeentegids Gennep 2022/2023

In het najaar komt de nieuwe gemeentegids, die wordt uitgegeven door Akse Media, weer uit. Wijzigingen en/of aanvullingen voor het adressenbestand in de gids kunt u nog tot en met 19 mei 2022 doorgeven.

Heeft u een vermelding met e-mailadres in de huidige gids? Dan heeft u een e-mail ontvangen van Akse Media met een persoonlijke code om uw gegevens te controleren en naar wens aan te passen. De overige vermeldingen worden door Akse Media telefonisch benaderd. Heeft u nog geen vermelding in de gemeentegids en wilt u uw organisatie of vereniging op laten nemen in het adressenoverzicht? Stuur dan een e-mail naar redactie@aksemedia.nl o.v.v. ‘Gemeentegids Gennep’. Of stuur een brief naar Akse Media, Postbus 6033, 1780KA Den Helder t.a.v. ‘Gemeentegids Gennep’.

Fotowedstrijd

Net als voorgaande jaren organiseren we ook weer een fotowedstrijd. De inzendingen gebruiken we om de nieuwe gemeentegids van mooie beelden te voorzien. Wilt u meedoen? Stuur maximaal drie foto’s naar communicatie@gennep.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids 2022/2023’. Vermeld in de mail uw naam, e-mailadres en een omschrijving van de foto. De fotografen van de drie mooiste foto’s winnen een cadeaubon.