Frisse Blik Festival

Het vinden van nieuwe werknemers is anno 2022 een uitdaging. Met gemiddeld meer openstaande vacatures dan werkzoekenden, is de krapte op de arbeidsmarkt voor iedere wervende werkgever voelbaar. Hoe zorgt u in deze krapte voor voldoende arbeidscapaciteit met de juiste medewerkers? AVG, Janssen Pers Rotatiedruk, CNC Grondstoffen, Proteion Schoon, Intos, Center Parcs Het Heijderbos, Elzendaalcollege en gemeente Gennep slaan de handen ineen en geven op het Frisse Blik Festival de arbeidsmarkt van Gennep en omgeving een impuls.

Op het frisse blik festival krijgt u de gelegenheid om uw organisatie, vacatures en leerwerktrajecten te presenteren aan een divers en lokaal publiek: actief werkzoekenden, zij-instromers, schoolverlaters, statushouders… U komt op een laagdrempelige manier in contact met interessante potentiële medewerkers uit elke leeftijds- en arbeidsklasse, want iedereen én ieder werk is van waarde.

Het belang van een frisse blik

Door de krapte op de arbeidsmarkt staan potentiële nieuwe medewerkers niet meer massaal voor u in de rij. Het selecteren van kandidaten enkel op basis van het Curriculum Vitae is daarmee verleden tijd. De huidige situatie vraagt voor een openminded aanpak. De naam zegt het al: het Frisse Blik Festival daagt u uit om met een verruimende -frisse- blik het gesprek met potentieel nieuwe medewerkers aan te gaan. Waar op het eerste oog de verschillen tussen een kandidaat en uw organisatie te groot lijken, blijkt vanuit competentie- en interesse perspectief de kandidaat voor u tóch
de perfecte vangst te zijn. Gaat uw organisatie op 11 juni de uitdaging aan?

Meld u aan

Het Frisse Blik Festival vindt plaats op zaterdag 11 juni van 10.00 tot 14.00 uur (opbouw vanaf 8.00 uur) op het Elzendaalcollege in Gennep. We vragen deelnemers om een eenmalige bijdrage van € 200,- voor organisatie- en promotiekosten van het evenement.  Aanmelden kan hier of via de knop bovenaan deze pagina.