Fiets mee met de route van de Simac Ladies Tour!

Fiets mee met de Simac Ladies Tour-route! Wil je de route ontdekken die de beste rensters ter wereld op woensdag 6 september zullen afleggen? Sluit je dan op zondag 3 september aan bij TC Gennep. Op die dag fietst TC Gennep dezelfde etappe als de Simac Ladies Tour, en iedereen kan meedoen!

Onder begeleiding van TC Gennep-leden kun je in verschillende groepen, met diverse snelheden en afstanden, de route ervaren die de dames tijdens hun etappe in Gennep zullen rijden. We starten om 9.00 uur vanaf de Markt in Gennep. Je hebt de optie om de lus van 63 kilometer één of twee keer te fietsen. Om deelname voor iedereen toegankelijk te maken, zijn er vijf verschillende groepen:

1x de ronde van 63 kilometer 

Gemiddelde snelheid: 26-28 km/u, 28-30 km/u of 30+ km/u. 

2x de ronde van 63 kilometer

Gemiddelde snelheid: 28-30 km/u of 30+ km/u. 

Elke deelnemer ontvangt een consumptiebon die na afloop ingewisseld kan worden bij Bij Koos in Ottersum. Vooraf aanmelden is vereist. Dit kan tot en met 1 september door een e-mail te sturen naar info@tcgennep.nl. Geef in de e-mail aan welke afstand en gemiddelde snelheid je voorkeur hebben. 

Meer evenementen

Naast de Simac Ladies Tour zijn er in september nog veel meer evenementen in Gennep. Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl/september.