Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aangepaste werkwijze Team Toegang

De werkwijze van Team Toegang verandert tijdelijk vanwege het coronavirus. We volgen daarbij de richtlijnen van de GGD en Veiligheidsregio Limburg-Noord. 

We beperken huisbezoeken aan kwetsbare personen. Om gezondheidsrisico's te beperken zullen medewerkers van Team Toegang de gesprekken met inwoners - waar mogelijk - telefonisch voeren. We werken en vergaderen zo veel mogelijk op afstand. Daarom vragen we inwoners om aanvragen bij voorkeur telefonisch of via de website in te dienen. We hopen hiervoor op uw begrip. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 mei 2020.

Team Toegang is telefonisch rechtstreeks te bereiken op 0485 – 49 41 44. Op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.