Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Zorg en ondersteuning

 • Coronavirus op een eenvoudige manier uitgelegd

  Op de website corona.steffie.nl legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit.

 • Mantelzorgverklaring

  Vanaf 23 januari geldt een avondklok. U mag dan tussen 21.00 en 04.30 uur niet meer over straat. Er zijn een aantal uitzonderingen. Zo mag u wel de hond uitlaten en ook als u moet werken tussen deze tijdstippen mag u over straat. Ook mantelzorgers behoren tot de uitzonderingen.

 • Aangepaste werkwijze Team Toegang

  De werkwijze van Team Toegang verandert tijdelijk vanwege het coronavirus. We volgen daarbij de richtlijnen van de GGD en Veiligheidsregio Limburg-Noord. 

 • Dorps- en wijkondersteuners

  Elke kern of wijk in gemeente Gennep heeft een dorpsondersteuner of wijkondersteuner. Deze professionals zijn coƶrdinerende en ondersteunende sleutelfiguren uit het betreffende dorp of de wijk. Ze gaan in gesprek met de inwoner die een ondersteuningsvraag heeft. Samen zoeken zij naar een oplossing in de buurt.

  Lees meer