Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Winst uit je woning

Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken we aan een duurzaam Gennep. Het verduurzamen van woningen levert hieraan een belangrijke  bijdrage. Daarom starten we met een financieel interessante advies- en inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. In de week van 20 januari 2020 hebben alle huiseigenaren in gemeente Gennep hierover een brief ontvangen.

We organiseren de advies- en inkoopactie samen met de onafhankelijke inkooporganisatie ‘Winst uit je woning’. Deze organisatie koopt samen met een grote groep huiseigenaren centraal in. Hierdoor zijn de voorwaarden voor de inkoop van de isolatiemaatregelen en zonnepanelen gunstig en de prijzen scherp. De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Samenwerking vindt uitsluitend plaats met bij voorkeur lokale en regionale leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd. Meer informatie vindt u op de webpagina Winst uit je woning

Brieven

Op 20 januari zijn ongeveer 5.000 brieven de deur uitgegaan, gericht aan alle huiseigenaren in de gemeente. Helaas zijn op enkele adressen geen brieven bezorgd en op enkele adressen enveloppen met meerdere brieven. Daarom plaatsen we voor alle zekerheid de brieven ook op deze pagina. Het gaat om vier verschillende brieven. Elk voor weer een andere categorie huiseigenaar. U kunt uit de aanhef van de brief snel achterhalen welke brief voor u is bestemd. Als u vragen heeft over de bezorging, neemt u dan contact met ons op. Foutief geadresseerde brieven worden nabezorgd.