Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Verkeerssituatie Willem Boyeweg e.o.

De verkeerssituatie op de Willem Boyeweg en omgeving is met enige regelmaat onderwerp van gesprek. Om hier een beter beeld van te krijgen, zijn wij benieuwd naar uw mening. Daarom kon u tot en met 12 juli 2020 een enquête invullen.

Wat gaan we doen met de uitkomsten van de enquête?

Samen met u en uw wijkgenoten kunnen we de verkeerssituatie op de Willem Boyeweg en omgeving verbeteren. U als bewoner kunt ons het beste vertellen wat er beter kan. Met de informatie uit de enquête bekijken we welke maatregelen we kunnen nemen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over deze vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen met Judith van der Wel door te bellen naar het telefoonnummer 0485-494141 of te mailen naar verkeerskundige@gennep.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u geïnformeerd worden over de resultaten van de enquête? Aan het einde van de enquête had u de mogelijkheid om uw mailadres achterlaten. Dit mailadres gebruiken we uitsluitend om u te informeren over de uitkomsten van de enquête. We verwachten dat we u in september kunnen informeren over de resultaten.