Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Vacatures

Vacatures van de gemeente publiceren we op Banenplein Limburg. Op die website kun je regelen dat je direct een e-mail ontvangt als er een nieuwe, passende vacature wordt gepubliceerd.

 • Stage

  Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact met ons op via POGennep@gennep.nl

  Zie voor stageplekken ook de website van Stagebureau Land van Cuijk en Noord-Limburg: www.hettalentenbureau.nl

 • Werken in Duitsland

  De gemeenten Cuijk, Boxmeer, Gennep, Goch, Weeze en Bergen gaan de komende vier jaar intensief met elkaar samenwerken op het gebied van werkgelegenheid, agribusiness en toerisme. Mede door een INTERREG-subsidie wordt geld gestoken in deze meerjarige samenwerking getiteld 'Dynamic Borders'. Een bijzondere samenwerking tussen twee landen, twee provinciĆ«n en zes gemeenten. Zie voor meer informatie over Dynamic Borders deze webpagina van de gemeente Bergen.

  Onderdeel van deze samenwerking is het project 'Werken in Duitsland', waarvoor de gemeente Gennep voor met name schilders, elektromonteurs, timmermannen, installateurs en bezorgers/koeriers gaat bemiddelen in Duitsland, in samenwerking met het UWV. Ook wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een grensoverschrijdend stagebureau.

  Lees meer