Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Sporten

Op maandag 14 december kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen gelden per direct en duren vooralsnog tot en met 9 februari. Voor sport gelden de volgende maatregelen:

  • Sporten in een binnenruimte is niet toegestaan. Zwembaden, sportscholen, de sporthal en alle overige binnensportaccommodaties zijn dus gesloten.
  • Buiten trainen mag wel. Vanaf 18 jaar geldt er een maximum van 2 personen, die 1,5 meter afstand moeten houden. Maar geen teamtraining, geen wedstrijden, geen groepslessen en geen competitie. Bij tennis is dubbelspel niet toegestaan.
  • Jongeren tot 18 jaar kunnen buiten blijven sporten en trainen in teamverband, maar ook alleen buiten.

Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid of de website van het NOC*NSF. Of neem contact op met verenigingsondersteuner Joey Rutten via joey@gennepdoetmee.nl.