Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Heesweg Heijen

In opdracht van gemeente Gennep start Gebra Infra B.V. vanaf maandag 11 oktober 2021 met de werkzaamheden voor reconstructie van de Heesweg in Heijen.

Werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden wordt de huidige riolering vervangen door een nieuwe riolering. Daarbij leggen we een gescheiden rioolwatersysteem aan, dat het regenwater van het vuilwater scheidt. Dat is goed voor het milieu.

We nemen snelheidsremmende maatregelen. Zo leggen we verkeersplateaus aan. Daarmee verbeteren we de verkeersveiligheid. Daarnaast vervangen we het asfalt en de klinkers op de Heesweg.

Planning

De werkzaamheden worden in 5 fasen uitgevoerd. Hierdoor wordt de overlast tot een minimum beperkt. Hieronder ziet u de voorgenomen planning. Afhankelijk van weersomstandigheden en andere factoren kan hiervan worden afgeweken.

 • Fase 1: vanaf de kruising Hoofdstraat t/m kruising Vogelkersstraat
  Maandag 11 oktober t/m vrijdag 5 november 2021
 • Fase 2: vanaf de kruising Vogelkersstraat t/m kruising Schutterspad
  Maandag 25 oktober t/m vrijdag 19 november 2021
 • Fase 3: vanaf de kruising Schutterspad t/m Kruising Boslaan
  Maandag 8 november t/m woensdag 1 december 2021
 • Fase 4: vanaf de kruising Boslaan t/m de woning Dennenlaan 1
  Maandag 22 november t/m vrijdag 17 december 2021
 • Fase 5: Schutterspad
  Maandag 3 januari t/m woensdag 26 januari 2022

Inloopavond

Om de omwonenden uitgebreid te informeren over de werkzaamheden, organiseren Gebra Infra B.V. en gemeente Gennep op 30 september een inloopavond in gemeenschapshuis D'n Toomp in Heijen. Omwonenden ontvangen hiervoor een uitnodiging. 

Meer informatie

Op www.jens-ct.nl/heesweg vindt u een korte uitlegvideo, waarin het plan voor de Heesweg wordt toegelicht. Deze video is in het voorjaar van 2021 geplaatst. Tot 19 april 2021 was er de mogelijkheid om vragen te stellen en opmerkingen te geven met betrekking tot het ontwerp voor de Heesweg. Hieronder kunt u een geanonimiseerd overzicht van de gestelde vragen met antwoorden downloaden. Er zijn geen wijzigingen in het ontwerp gemaakt naar aanleiding van de gestelde vragen.

Downloads