Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Draaischijf Milsbeek

De gemeente wil woningbouw realiseren op de Draaischijf in Milsbeek. In samenwerking met Lister Buildings B.V. en woningcorporatie Destion gaan we hiermee aan de slag. 

Duurzaamheid en woningbehoefte

Samen met een stedenbouwkundig bureau hebben we een plan gemaakt. Het plan bestaat uit 8 sociale woningen, 4 levensloopbestendige woningen en 18 appartementen voor dementerenden en hun partner. Hiermee spelen we in op de woningbehoefte in Milsbeek.

Ook duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in het plan. De levensloopgeschikte woningen en de appartementen worden namelijk gebouwd met duurzaam hout. Dit is uniek voor de gemeente Gennep.

Digitale informatieavond op 20 april

Op dinsdag 20 april is er een digitale informatieavond over het plan. De avond start om 19.30 uur. Let op: aanmelden is niet meer mogelijk. Heeft u zich aangemeld? uiterlijk een dag van tevoren ontvangt u per mail een link om deel te nemen aan de avond.

Plangebied

Op de foto hieronder ziet u het plangebied vanuit de lucht. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het project Draaischijf? Neem dan contact op met projectleider Erik van Pruissen van gemeente Gennep via  (0485) 49 41 41 of e.vanpruissen@gennep.nl.