Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Zonnepanelen op het dak van Arvato

Dinsdag 21 juli bracht wethouder Rob Peperzak een bezoek aan Arvato Supply Chain Solutions in Heijen. Arvato is één van de grootste werkgevers in deze regio en beheert voor diverse klanten het logistieke proces.

Onlangs heeft Arvato  het dak van de bedrijfshallen uitgebreid met 8500 zonnepanelen, waardoor het totaal komt op 21.500 zonnepanelen. In totaal kunnen 3024 huishoudens hiermee van stroom worden voorzien. Het moederbedrijf van Arvato, Bertelsmann, heeft als doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn. De wethouder klom samen met Marcel Orth van Arvato het dak op om een kijkje te nemen. Rob Peperzak is blij met een initiatief als dit: “Bedrijven leveren hiermee een flinke bijdrage aan de energietransitie. Zo zorgen we er samen voor dat Gennep een duurzamere gemeente wordt.”