Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Winst uit je woning

Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken we aan een duurzaam Gennep. Het verduurzamen van woningen levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Daarom starten we een financieel interessante advies- en inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. We organiseren die actie samen met de onafhankelijke inkooporganisatie Winst uit je woning. Deze organisatie koopt samen met een grote groep huiseigenaren centraal in. Hierdoor zijn de voorwaarden voor de inkoop van de isolatiemaatregelen en zonnepanelen gunstig en de prijzen scherp. De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 13 februari zijn belangstellenden van harte welkom op de informatiebijeenkomst in Gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen (Lijsterbesstraat 10). De bijeenkomst start om 19.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. Eerst krijgt u informatie over de gezamenlijke inkoop van woningisolatie en de subsidieregeling. De presentatie over de zonnepanelen start om 20.30 uur. Alle inwoners uit de gemeente zijn van harte welkom. Kijk voor meer info over de inkoopactie op de website van Winst uit je woning.