Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Wethoudershof officieel geopend (09-11-2021)

Op 1 november was wethouder Rob Peperzak in Heijen voor de officiële opening van de Wethoudershof. De Wethoudershof bestaat uit 10 multiwoningen, 2 appartementen en een Dorpskamer.

Samen met de aanwezigen maakte de wethouder een wandeling door de Wethoudershof en bezocht hij de Dorpskamer. Ook onthulde hij twee informatieborden: het informatiebord over de oude kerk in Heijen en het informatiebord bij de Wethoudershof over de wethouders Brons en Lambregts.

De opening en de onthullingen werden in verband met corona in het bijzijn van een beperkte groep genodigden gevierd. Zo waren de families Brons en Lambregts goed vertegenwoordigd. Ook de bewoners van de Wethoudershof waren uiteraard uitgenodigd, net als de vertegenwoordigers van Hèjje Mojjer en Historisch Heijen. Verder waren de directeur van Destion en de dorpsondersteuner aanwezig.