Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Wethouder Peter Lucassen stopt met ingang van 6 juli 

Peter Lucassen stopt per 6 juli 2020 als wethouder van gemeente Gennep. Dat maakte hij aan het einde van de raadsvergadering van 25 mei bekend. Sinds 2014 is Peter Lucassen namens de SP wethouder voor sociaal domein, onderwijs en de projecten Kind Expertise Centrum (KEC) en Arbeidsmatige dagbesteding. 

 “Ik heb me zes jaar lang uit volle overtuiging ingezet voor de Gennepse bevolking. Eerst met de Participatiewet, economie en financiën in portefeuille, nu sociaal domein, onderwijs en projecten als het KEC. Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd eind 2019, voorafgegaan door gezondheidsklachten, hebben mij doen besluiten het rustiger aan te gaan doen. Daarom leg ik mijn taak als wethouder neer. Ik kijk terug op een goede samenwerking met de gemeenteraad en het college en heb groot respect voor de ambtelijke organisatie”, aldus Peter Lucassen.