Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Werkzaamheden aan de Brabantweg (01-09-2020)

Tussen 14 en 16 september 2020 vernieuwt firma Rusch Asfalt B.V. in opdracht van de gemeente Gennep de deklaag en de wegmarkering op de Brabantweg. De Brabantweg is op deze dagen afgesloten voor verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Willem Boyeweg en de Kampweg.

De werkzaamheden vinden plaats omdat de huidige asfaltdeklaag hier niet meer goed is. Dat zorgt voor veel geluidsoverlast in de omgeving. Op maandag 14 september wordt de bestaande deklaag gefreesd. Op dinsdag 15 september wordt de nieuwe deklaag aangebracht. Op woensdag 16 september wordt de wegmarkering aangebracht. Bij slecht weer kan de planning iets verschuiven.

De Brabantweg wordt voor de werkzaamheden op deze 3 dagen afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Spoorstraat-Picardie en Heijenseweg-Stiemensweg. De Willem Boyeweg en Kampweg blijven wel open en toegankelijk voor verkeer.