Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Wegwerkzaamheden aan de Siebengewaldseweg (11-08-2020)

In opdracht van gemeente Gennep heeft de firma Mouwrik Waardenburg Oost vorig jaar de Siebengewaldseweg voorzien van een slijtlaag. Doordat er te veel stof in het afstrooimateriaal zat, heeft  dit niet goed gehecht aan de slijtlaag. Daarom worden er in overleg met de gemeente Gennep herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

Verwijdering slijtlaag

Donderdag 20 en vrijdag 21 augustus worden tussen 7.00 en 16.00 uur de achtergebleven resten van de slijtlaag weggehaald. De Siebengewaldseweg blijft geopend en er worden verkeersregelaars ingezet. Er geldt dan een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

Herstelwerkzaamheden

Vervolgens staan de herstelwerkzaamheden gepland voor donderdag 27 augustus vanaf 7.00 uur. De Siebengewaldseweg wordt hiervoor afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is naar verwachting op dezelfde dag rond 11.00 uur weer open. Bij regen schuiven de werkzaamheden door naar vrijdag 28 augustus, ook vanaf 7.00 uur.

De definitieve wegmarkering wordt op maandag 7 en dinsdag 8 september aangebracht. Op deze twee dagen is de Siebengewaldseweg afgesloten tussen 7.00 en 16.00 uur.

Looiseweg, Ervestraat en Horsestraat

Naast de werkzaamheden op de Siebengewaldseweg worden er op de bovengenoemde straten op donderdag 20, vrijdag 21 en donderdag 27 augustus beperkte herstelmaatregelen uitgevoerd. De wegen blijven open en er worden verkeersregelaars ingezet.

U wordt vriendelijk verzocht om uw auto op alle hierboven genoemde data niet op de rijbaan te parkeren op deze locaties tussen 7.00 en 17.00 uur.