Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Week van de Pleegzorg (02-11-2021)

Van 3 tot en met 10 november is de Week van de Pleegzorg. Voor meer dan 23.000 kinderen in Nederland is het niet vanzelfsprekend om thuis veilig en stabiel op te groeien. Gelukkig zijn er voor deze kinderen pleeggezinnen. Maar er zijn meer pleegouders nodig.

Doe mee en zet tijdens de Week van de Pleegzorg ook het licht op groen voor pleegzorg! Wist u dat u op verschillende manieren pleegouder kunt zijn? Zo kunt u deeltijd pleegouder worden, kiezen voor tijdelijke opvang, of acute opvang in noodsituaties. Ook kunt u een meer coachende rol vervullen voor een tiener. Ontdek welke manier van pleegzorg bij u past en doe de test op www.openjewereld.nu/groenlicht. Of kijk voor meer informatie over pleegzorg op www.rubicon-jeugdzorg.nl.