Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

We blijven in lockdown (13-01-2021)

We blijven in ieder geval tot en met 9 februari in harde lockdown. We moeten volhouden om het aantal coronabesmettingen verder te laten dalen.

Dat betekent dat openbare locaties, niet-essentiƫle winkels en contactberoepen en scholen dicht blijven. Ook blijft de horeca gesloten en mag sporten alleen nog buiten, in groepjes van 2 en op minimaal 1,5 meter afstand. Kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten.

De basisregels en -adviezen blijven hetzelfde. Draag een mondkapje in publieke binnenruimten. Reis alleen als het noodzakelijk is. Werk zo veel mogelijk vanuit thuis. En houdt altijd 1,5 meter afstand.

Een uitgebreid overzicht van de geldende regels en adviezen vindt u op de website van Rijksoverheid en in de infographic hieronder.