Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Watertaps weer aangesloten (02-04-2021)

Vanaf het paasweekend kan er weer drinkwater getapt worden op 3 locaties in onze gemeente. Inwoners en voorbijgangers kunnen gratis gebruik maken van de WML Watertap. Gemeente Gennep wil hiermee een gastvrij gebaar maken en een bijdrage leveren aan duurzaamheid en gezondheid. U vindt de watertaps aan de Rijksweg in Milsbeek bij museum De Oude Pottenbakkerij, bij de beweegtuin in Gennep-West en bij de rotonde Brabantweg/Heijenseweg in Gennep.

Corona en de watertaps

Het drinkwater is van uitstekende kwaliteit en veilig om te drinken. Het coronavirus wordt niet aangetroffen in het drinkwater. Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Wilt u gebruik maken van de watertaps? Neem dan de coronarichtlijnen in acht. Bedien de drukknop met schone handen en voorkom zoveel mogelijk direct contact met de tap. Raak het punt waar het drinkwater uitstroomt niet aan. Zo kan iedereen veilig gebruik maken van de watertaps.