Vierdaagse door Gennep

Dit item is verlopen op 20-07-2018.

Op donderdag 19 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door gemeente Gennep. De 40 en 50 km-route lopen door Milsbeek. Net als voorgaande jaren kunnen alle wandelaars hier bij het ‘postkantoortje’ in de Langstraat een Gennepse ansichtkaart versturen. De 50 km-route loopt ook door Ottersum en Gennep. In de Zandstraat ontvangen de wandelaars een overheerlijke Gennepse Vierdaagsebol, gemaakt door Bakker Arts en samengesteld door de OVG.

Verkeersmaatregelen

In de kernen Gennep, Ottersum en Milsbeek worden verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 19 juli. Zorgt u als bewoner/ondernemer aan de route dat de auto op donderdag 19 juli van 06.00 tot 13.00 uur buiten het parcours staat en dat leveranciers op de hoogte zijn? Deze locaties en bijbehorende maatregelen worden vooraf aangegeven met borden. Meer informatie over verkeersmaatregelen en de routekaart vindt u op www.gennep.nl/vierdaagse. 

Omleiding Bus 83

In verband met de doortocht van de Vierdaagse rijdt buslijn 83 op donderdag 19 juli niet via het centrum van Gennep en niet via Ottersum. Lijn 83 rijdt dan vanaf het busstation Gennep via de Brabantweg en N271 naar Milsbeek, Drie Kronen en pakt daar de reguliere route weer op.