Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Verplaatsing pannaveld en skatepipes

Elk halfjaar worden het mobiele pannaveld en twee skatepipes verplaatst naar een andere locatie. Zo kunnen alle kinderen in de gemeente hier gebruik van maken.

Pannaveld naar Milsbeek

Het mobiele pannaveld verhuist binnenkort naar de Oudebaan in Milsbeek. Panna is een vorm van straatvoetbal waarbij het scoren van een doelpunt niet voorop staat. Tijdens dit spel gaat het vooral om het maken van mooie acties en het uitspelen van de tegenstander. Het spel kan 1 tegen 1 gespeeld worden of met meerdere spelers (maximaal 5 tegen 5).

Skatepipes naar Ottersum

Ook de quarter pipes worden binnenkort weer verplaatst. Een quarter pipe is een soort schans die gebruikt wordt om trucjes te doen bij het skateboarden en skaten. De skatepipes staan binnenkort in de Sport- en Speelstraat in Ottersum.