Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Veilige fietsoversteek N271 (09-09-2020)

De fietsoversteek ter hoogte van de Schaafsebosweg/Lankerseweg wordt vanaf donderdag 10 september weer gebruikt. Zo kunnen fietsers ondanks de werkzaamheden aan de N271 toch veilig oversteken en is industrieterrein De Grens veilig te bereiken. In de eerste week van de nieuwe situatie, begeleiden 3 verkeersregelaars het verkeer.

Voor fietsers is er een omleidingsroute ingesteld. De route richting De Grens loopt vanaf de Hoofdstraat richting de Schaafsebosweg. Door verkeerslichten met drukknoppen kunnen fietsers daar veilig oversteken. Vanaf daar staat de route richting De Grens verder aangegeven.

Vanaf De Grens worden fietsers richting de  Schaafsebosweg gestuurd, waar ze weer veilig kunnen oversteken richting de Hoofdstraat.

Wanneer de werkzaamheden aan de N271 zijn afgerond, wordt de oversteek weer afgesloten. Fietsers kunnen dan veilig oversteken ter hoogte van de verkeerslichten bij De Grens.