Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Vaccinatielocaties coronavirus (16-02-2021)

De GGD is in de regio Noord- en Midden-Limburg op 15 januari gestart met de vaccinaties tegen het coronavirus. In onze regio zijn momenteel twee vaccinatielocaties: op het Kazerneterrein in Venlo/Blerick en in de Poort van Limburg in Weert. In Venray en Roermond zijn daarnaast combilocaties, waar zowel wordt getest als gevaccineerd. 

In de buurt van Gennep, maar buiten de regio Noord- en Midden-Limburg, zijn nog meer vaccinatielocaties waar u inge├źnt kunt worden. Zo kunt u zich laten vaccineren in Wijchen, Malden en Boxmeer.

Heeft u per post een uitnodiging ontvangen voor de vaccinatie? Maak dan een afspraak door te bellen met de GGD. Dat kan 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur. Geef daarbij gerust aan welke vaccinatielocatie uw voorkeur heeft. Ook als de GGD u in eerste instantie op een andere locatie in wil delen, kunt u dit aangeven. Zo hoeft u niet al te ver te reizen voor de inenting.

Kijk voor meer informatie over het vaccineren op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus of op www.rijksoverheid.nl/corona.