Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Vacature: lid Adviesraad Sociaal Domein (30-03-2021)

Heeft u ideeën over wat er beter kan in de gemeente Gennep, zodat het er nog fijner wonen, leven en werken wordt? En wilt u uw stem laten horen? Dan is de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) op zoek naar u!

De ASD geeft de gemeente gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van het sociaal domein. De leden doen dit vanuit een onafhankelijke positie en een optimale betrokkenheid. De onderwerpen waarover ze adviseren variëren van Wmo tot jeugdzorg, werk en inkomen.

De voorzitter van de ASD vertelt: “Niks is zo mooi als medezeggenschap. Meedoen werkt! Je moet weten wat er speelt en je ziet zaken nu ook eens van een andere kant. Je mag je ermee bemoeien en zo zorgen we er samen voor dat inwoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.”

De ASD komt maandelijks op dinsdagavond, van 19.30 tot 21.30 uur bij elkaar. Heeft u interesse om lid te worden? Dan kunt u een vergadering bijwonen om te kijken of de functie bij u past. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ASDGennep@outlook.com. Zie voor meer informatie ook www.gennep.nl/asd.