Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Tourist Info Gennep zoekt vrijwilligers (29-06-2021)

Vindt u het leuk om mensen te informeren over bezienswaardigheden in onze gemeente? Tourist Info Gennep, in het oude stadhuis op de Markt, zoekt nieuwe vrijwilligers die bekend zijn met de omgeving. Enige kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre. De werkzaamheden bestaan uit het informeren van bezoekers over evenementen, wandel- en fietsroutes, de stadsgidsen, cultuur en historie van de omgeving. Ook wijst u bezoekers op verblijfsaccommodaties verkoopt u keramiek, bijzondere boeken en diverse andere artikelen uit de winkel.

Het is mogelijk om een opleiding of workshop te volgen. Het rooster wordt in overleg vastgesteld en elk halfjaar is er een gezellige gezamenlijke activiteit met de vrijwilligers. 

De openingstijden wisselen per seizoen. Momenteel zijn de openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf 31 juli is Tourist Info Gennep op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hans Cobussen via 06 - 55 80 45 07.