Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Toiletvoorzieningen in de gemeente Gennep (23-11-2021)

Waar in de gemeente zijn toiletvoorzieningen in openbare gebouwen? En zijn die ook toegankelijk als u in een rolstoel zit? Op vrijdag 19 november was het Wereldtoiletdag en in het kader daarvan hebben we alle informatie over openbare toiletvoorzieningen in onze gemeente op een rijtje gezet. Zo werken we aan een gemeente die toegankelijk is voor iedereen.

In 2019 werd in de gemeenteraad een motie aangenomen over de beschikbaarstelling van openbare toiletten. Naar aanleiding daarvan verzamelden we informatie over de toiletvoorzieningen in openbare gebouwen van de gemeente. Die informatie hebben we aangemeld bij verschillende apps voor uw smartphone. In die apps worden de openbare toiletten in de buurt van uw locatie zichtbaar. Voorbeelden van zo’n apps zijn ‘Toiletfinder’ en ‘WC Finder’.

Vanaf nu vindt u de informatie over de toiletvoorzieningen in onze gemeente ook op onze website. Op www.gennep.nl/toiletten staat een overzicht van alle openbare toiletten in onze gemeente.