Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Spouwmuurisolatie en de Groene Bon (30-03-2021)

Op www.gennep.groenebon.nl kunt u een Groene Bon voor spouwmuurisolatie aanvragen. Daarmee krijgt u minimaal 10% korting op spouwmuurisolatie. Tim en Marly uit Milsbeek kozen al voor spouwmuurisolatie. U ook?

In een historisch huis tegenover de kerk midden in Milsbeek, wonen sinds 3 jaar Tim en Marly met hun gezin. Hun uitgangspunt als het gaat om energiebesparing is: ‘wat we kunnen besparen, besparen we’. Tim: “Je wilt vooral het geld in de portemonnee houden, toch?” Zo lagen er al snel maar liefst 24 zonnepanelen op het dak. Daarnaast gingen ze aan de slag met de isolatie van de woning. Verschillende lagen vloer werden ingeruild voor een vloer met vloerverwarming en vloerisolatie.

Verder werden de spouwmuren voorzien van parels. Zo ook de muur die bij menig inwoner van Milsbeek bekend is van de kauwgomballenautomaat. Tim: “In de winter houden de parels de warmte binnen en in de zomer houden ze de warmte buiten. Daarnaast hebben ze een geluidwerende werking.” Naast de vloer- en spouwmuurisolatie heeft het stel bovendien nog het dak en alle plafonds geïsoleerd. “Alle isolaties bij elkaar zorgen voor bijna een halvering van de stookkosten!”