Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Sportgala Gennep: nomineer uw sportheld!

Wie is uw lokale topper, of welke sportvereniging verdient het volgens u om in het zonnetje gezet te worden? Gennep News, Gennep Doet Mee en gemeente Gennep organiseren op vrijdag 13 december het Sportgala! Voorafgaand aan het Sportgala is er voor de jeugd het Sportgala Junior.

Iedereen kan in zeven verschillende categorie├źn nomineren: Junior van het jaar (t/m 15 jaar), Junior team van het jaar, Talent van het jaar (vanaf 16 jaar), Individuele sportprestatie van het jaar, Sportprestatie ploeg/team van het jaar, Coach van het jaar en de Sportwaarderingsprijs. Deze laatste prijs kan uitgereikt worden aan iedereen met een groot hart voor de sport en/of de vereniging. Draait hij of zij veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de jeugd van de vereniging of is deze persoon er vanaf het begin al bij? Laat het ons weten!

Vul uiterlijk 31 oktober het formulier in op www.sportgalagennep.nl. Vanaf 20 november kunt u per categorie stemmen op uw favoriet. Uw stem en die van de vakjury bepalen de winnaars die op 13 december in Pica Mare hun prijs in ontvangst mogen nemen. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.sportgalagennep.nl.