Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Sporten en bewegen voor kinderen (09-03-2021)

Ben Bizzie en Gennep Doet Mee hebben weer een vol beweegprogramma samengesteld voor de komende periode. Zo kunnen kinderen samen met Ben Bizzie op zoek naar de sport die bij hen past en zijn er verschillende leuke, naschoolse buitenactiviteiten.

Kennismaken met sporten

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gratis meedoen met het Multisport-platform. Samen met Ben Bizzie maken ze dan kennis met allerlei sporten en verenigingen in de gemeente Gennep. Van tennis en vechtsport tot korfbal en dans: er is voor ieder wat wils. Welke sporten wil jij uitproberen? Kies jouw sportmenu op www.gennepdoetmee.nl en meld je aan!

Naschoolse activiteiten

Daarnaast heeft Ben Bizzie ook weer verschillende gratis, naschoolse buitenactiviteiten voor basisschoolleerlingen op het programma staan. Van bunkertrefbal tot bootcamp en van levend ganzenbord tot ren je rot, met Ben Bizzie kom je lekker in beweging. Jij doet toch ook mee? Bekijk het schema op www.benbizzie.nl.