Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Samen Sterk In Limburg lanceert website (06-04-2021)

Het samenwerkingsverband Samen Sterk In Limburg (SSIL) is in 2019 opgericht en heeft als doel om misstanden in het buitengebied van Limburg effectief aan te pakken. De samenwerking wordt gevormd door 39 partijen, waaronder alle Limburgse gemeenten. Onlangs werd de website www.ssil.nl gelanceerd.

De nieuwe website bestaat uit twee delen: een openbaar en een afgesloten deel. Op het openbare deel vindt u informatie over natuurgebieden en het samenwerkingsverband SSIL. Ook vindt u er een handig overzicht over waar en hoe u een melding kunt maken van criminaliteit en overlast in het buitengebied. Het gesloten deel van de website vormt een online vergaderlocatie voor handhavers in het buitengebied, boa’s en beleidsmedewerkers. Zo kunnen we nog effectiever samenwerken op het gebied van veiligheid.