Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Regiodeal forse impuls voor een gezond, ondernemend en veilig Noord-Limburg

Het kabinet stelt 17,5 miljoen euro beschikbaar voor de Regio Deal Noord-Limburg. Doel van de overeenkomst is het bevorderen van de gezondheid in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om het investeren in gezonde land- en tuinbouw, duurzaamheid, preventie, het tegengaan van ondermijning en een gezond en grensoverschrijdend ondernemersklimaat.

De meerjarige overeenkomst met het Rijk is de kers op de taart van een unieke samenwerking tussen provincie en de Noord-Limburgse gemeenten (waaronder Gennep) waarin 18 concrete projecten zijn geselecteerd met een totale investeringswaarde van 58 miljoen euro. Ruim 30 partners gaan hiermee nu aan de slag. Bekijk het persbericht van de provincie op de website van de Provincie Limburg