Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Papierenbrigade zet VoorzieningenWijzer in (06-10-2020)

Vanaf 2021 zet de Papierenbrigade de VoorzieningenWijzer in. Heeft u soms moeite met het ordenen van uw administratie of het aanvragen van regelingen? Met de VoorzieningenWijzer kan de Papierenbrigade u helpen.

De VoorzieningenWijzer helpt mensen om beschikbare regelingen en toeslagen beter te benutten. In een persoonlijk adviesgesprek kijkt een deskundige samen met u hoe u geld kunt besparen en betere toegang kunt krijgen tot zorg.

Geld besparen

In Gennep maakte woningcorporatie Destion het afgelopen jaar al gebruik van de VoorzieningenWijzer. Gebruikers van de wijzer bespaarden gemiddeld vele honderden euro’s per jaar. Gemeente Gennep heeft daarom besloten de VoorzieningenWijzer met ingang van 2021 ook te gaan gebruiken binnen de Papierenbrigade.

Wekelijks spreekuur

Iedere maandag is er van 14.00 tot 16.00 uur een spreekuur van de Papierenbrigade in de Kenniskeuken van de bibliotheek in Gennep.