Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Opschoonactie Gennep Schoon afgelast (15-09-2020)

In verband met corona is de opschoonactie Gennep Schoon op zaterdag 19 september afgelast. Als de maatregelen het weer toelaten, wordt de actie ingehaald in maart 2021.

De verenigingen die zich dit jaar hebben aangemeld en zijn ingeloot, mogen volgend jaar automatisch  deelnemen. Er volgt dan geen nieuwe aanmeldronde.

Meld u aan als zwerfafvalpakker

Wilt u in deze tijd toch graag een steentje bijdragen aan een schoon Gennep? Dan kunt u zich het hele jaar door aanmelden als zwerfafvalpakker bij de gemeente. Mail hiervoor naar gemeente@gennep.nl. U krijgt dan een prikstok te leen, wij zorgen voor vuilniszakken en maken aansluitend een afspraak om  het opgeruimde zwerfafval op te halen.

Regionale Maas Opschoondag

Ook kunt u meedoen aan de Regionale Maas Opschoondag, die wel plaatsvindt op zaterdag 19 september. U kunt zich voor deze dag alleen, of met uw gezin aanmelden voor het opruimen van een stukje langs de Maas. Kijk voor meer informatie op www.maascleanup.nl.