Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Opnieuw aanmelden Pica Mare

Per 1 januari heeft Yask de exploitatie van Pica Mare en de gemeentelijke gymzalen van Optisport overgenomen. Door de privacyregels kan Yask geen contactgegevens overnemen van klanten en leskinderen van Optisport. Bent u klant van Pica Mare? Dan vragen we u om zelf uw contactgegevens door te geven aan Yask. Dit kan via een formulier op www.yask.nl/pica-mare.

Meer informatie

Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt het team van Pica Mare zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren. Bent u nog geen klant, maar wilt u meer weten over de zwemlessen en andere zwemactiviteiten? Kijk op www.picamare.nl. Met vragen kunt u terecht bij picamare@yask.nl