Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Opening hondenspeelplaats Gennep

Op woensdag 11 maart opent wethouder Peter Lucassen om 14.30 uur de eerste hondenspeelplaats in de gemeente Gennep. Deze grenst aan het parkje ter hoogte van Boomheide en de Burgemeester Gilissenweg in Gennep. Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Ook honden!

De hondenspeelplaats is afgezet met een hekwerk, waarbinnen honden vrij kunnen loslopen. Op de plaats staan diverse hindernissen en speeltoestellen voor honden, en voor de baasjes staat er een bankje. Voor het opruimen van hondenpoep staat er een prullenbak met hondenpoepzakjes.

Andere locaties volgen

Ook op andere locaties in de gemeente Gennep komen hondenspeelplaatsen. In Gennep aan de Picardie en mogelijk de Kalboerstraat. In Heijen (Sleen), Milsbeek (Verloren Land) en in Ottersum (Steffenberg, naast de volkstuintjes). Inwoners van Ven-Zelderheide gaven in een onderzoek aan geen behoefte te hebben aan een speelplaats voor honden.