Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Open brief Limburgse burgemeesters en gouverneur

Op 27 januari 2021 hebben de burgemeesters van Limburg zich gezamenlijk in een open brief tot de inwoners van onze provincie gericht. In de brief spreken ze hun afschuw uit over de rellen en vernielingen in de afgelopen dagen. Ze roepen op tot saamhorigheid, solidariteit en elkaar tot steun te zijn.

Burgemeester Hans Teunissen licht toe: “Ondanks de rustige situatie in onze gemeente, zijn we solidair met de Limburgse gemeenten, met name de steden waar het onrustig is. Ik ben trots op onze inwoners dat zij zich goed aan de maatregelen houden. De beperkende maatregelen vragen om een lange adem. De een ervaart dat zwaarder dan de ander. Daarom vraag ik u nogmaals oog te houden voor elkaar. Ben elkaar tot steun, heb aandacht voor elkaar.”