Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Op weg naar een bruisend kernwinkelgebied (11-08-2020)

Nog meer beleving en een nog bruisender kernwinkelgebied. Dat is wat we onze inwoners willen bieden, maar ook de ruim 1 miljoen toeristen die jaarlijks in onze gemeente recreƫren. Om dat te bereiken, is goede samenwerking essentieel. Dat gebeurt in werkgroepen die worden bijgestaan door centrummanager Ron Vierboom.

Een werkgroep bestaande uit ondernemers en de centrummanager is bezig een bedrijveninvesteringszone (BIZ) op te zetten. Door gezamenlijk structureel te investeren in ons centrum, willen we samen het centrum van Gennep op de kaart zetten, de aantrekkelijkheid van ons centrum versterken en onze omzet vergroten.

Ontwikkelingen in de Zandstraat

Ron Vierboom zorgde er mede voor dat Coenen Schoenmode behouden bleef in Gennep. Ook begeleidde hij Snoepkado naar het voormalige Zeeman-pand en is de speelgoedwinkel verhuisd van Europaplein naar de Zandstraat. Dit betekent meer beleving en funshoppen in het stadshart met gezellige terrassen!

Gennep beleven vanaf de Spoorstraat

Nog een mooi voorbeeld van een gezellig nieuw terras is De Buren Wine & Dine aan de Spoorstraat. Vanuit het Europaplein lonkt dit stijlvol verbouwde, karakteristieke pand om Gennep te gaan beleven. Deze nieuwe horecazaak opende op 1 juni 2020.

Wilt u op de hoogte blijven van ondernemend Gennep? Meld u dan aan voor de ondernemersnieuwsbrief op de pagina over ondernemen.