Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Ontdek Noord-Limburg te paard (06-07-2021)

Met uw paard door de Maasduinen, de Grote Heide, het Maasdal of de Heldense Bossen: sinds 1 juli kan het via een knooppuntennetwerk door heel Noord-Limburg. Het 675 kilometer tellende netwerk, ontwikkeld samen met talloze lokale ruiters en menners, neemt gebruikers mee langs de mooiste plekjes in de regio.

In opdracht van 7 Noord-Limburgse gemeenten en de provincie Limburg ontwikkelde Routebureau Noord- en Midden-Limburg het nieuwe routenetwerk. Wethouder Janine van Hulsteijn: “Naast het dekkende fiets- en wandelnetwerk, kunnen nu ook de ruiters en menners heel Noord-Limburg doorkruisen via de knooppunten. Zo maken we Gennep en de regio ook voor die doelgroep toegankelijker.” Wilt u meer informatie over het routenetwerk? Kijk op de website van Paardrijden Limburg.