Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente (15-09-2020)

Wat vindt u van de dienstverlening van gemeente Gennep aan u als ondernemer? Dat willen we graag onderzoeken, door weer mee te doen aan het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland.

Wij staan graag voor u klaar, zodat u goed kunt ondernemen. De medewerkers van het Bedrijvenloket geven advies en kunnen u helpen bij onderwerpen, zoals het starten van een bedrijf, het aanvragen van subsidie, bedrijfslocaties, vergunningen en arbeidsmarktvraagstukken.

Digitale enquête

Deze week ontvangen alle ondernemers in de gemeente Gennep een uitnodiging om de digitale enquête in te vullen. Wij zijn benieuwd naar uw mening als ondernemer in onze gemeente. En natuurlijk hopen we  dat u tevreden bent. Een hoge score in het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente trekt namelijk nieuwe ondernemers aan. En dat is natuurlijk goed voor de bedrijvigheid!

 Vult u de enquête ook in? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!