Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuwjaarswens burgemeester (05-01-2021)

Beste inwoners en ondernemers,

Via deze weg wens ik u van harte een gezond en voorspoedig 2021 toe. Dat had ik graag met een persoonlijke handdruk gedaan, maar we leven nog met de beperkingen die ons in 2020 zijn opgelegd. Gelukkig komt het einde van deze beperkingen langzaam in zicht, nu het vaccineren tegen het coronavirus bijna van start gaat. Tot die tijd moeten we ons aan de maatregelen blijven houden, ter bescherming van onszelf en elkaar. Daarbij wil ik u vragen aandacht te houden voor elkaar.

We kijken er erg naar uit dat ons sociale leven weer tot bloei komt. Dat we elkaar weer kunnen opzoeken bij activiteiten van verenigingen, in de horeca of thuis. De behoefte aan ├ęcht persoonlijk contact is bij velen groot. Samen genieten, maar elkaar ook tot steun kunnen zijn bij moeilijke momenten.

In de loop van dit jaar zullen we elkaar steeds meer gaan ontmoeten. Spontaan op straat, bij een bijeenkomst of bij een van de vele evenementen die onze gemeente kenmerken. Dit voorjaar verhuis ik met mijn vrouw Anne-Marie naar Gennep, een vooruitzicht waar we erg naar uitkijken. Laten we ons richten op de positieve dingen die 2021 ons zal brengen. Ik wens u allen een mooi jaar toe.

Hans Teunissen
Burgemeester