Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuwe ruiter- en menroutes in Gennep (08-09-2020)

In Gennep zijn in de afgelopen tijd nieuwe ruiter- en menroutes ontwikkeld. Aannemer Dolmans Monsdal Limburg Noord begon onlangs met het plaatsen van de routepalen in de gemeente.

Het Routebureau Noord- en Midden-Limburg heeft in opdracht van 7 Noord-Limburgse gemeenten het ruiter- en menroutenetwerk verder ontwikkeld. Vanuit de provincie Limburg kwam er financiƫle steun. Ook in de gemeente Gennep vond een uitbreiding plaats. Tot nu toe waren er in de gemeente Gennep slechts 2 ruiterroutes.

De nieuwe routes in de kop van Noord-Limburg sluiten eind dit jaar aan op het netwerk van de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray. Ook worden ze verbonden aan het noorden van gemeente Venlo en Duitsland. Eind dit jaar is het netwerk klaar voor gebruik.

Het totale netwerk bevat ruim 650 kilometer aan ruiter- en menroutes. Het netwerk is binnenkort te vinden op de website www.vvvmiddenlimburg.nl en op www.visitgennep.nl.