Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuwe informatieborden in de gemeente (15-09-2020)

Op zaterdag 12 september onthulde wethouder Janine van Hulsteijn 6 nieuwe informatieborden bij bijzondere objecten en gebouwen in de gemeente Gennep. De borden werden onthuld in aanwezigheid van de initiatiefnemers en betrokkenen.

In Heijen onthulde de wethouder een nieuw bord bij Huijs Heijen. Ook werd er een nieuw bord aan de Hoofdstraat gepresenteerd. Daarop wordt aandacht besteed aan verzetsstrijder ‘Piloten Joep’. In Gennep staat een nieuw informatiebord bij de Joodse begraafplaats aan de Davidlaan. In Milsbeek was de onthulling van het bord bij het Niersdal, een nieuwe toeristische rustplek op de hoek van de Bloemenstraat en de Rijksweg. Ook werd in Milsbeek bij de begraafplaats een informatiebord over het Poppyproject onthuld. Op het Raadhuisplein in Ottersum staat een nieuw bord met daarop een beschrijving van 5 markante gebouwen.

Dit zijn niet de enige nieuwe informatieborden in de gemeente. Op het pad naar het Genneperhuis zijn inmiddels ook al 6 informatieborden vervangen. Ook aan de overkant van de Maas, ter hoogte van het Genneperhuis, staat een vernieuwd bord.

Lokaal gemaakt

De borden zijn vormgegeven in de nieuwe toeristische huisstijl van de gemeente Gennep. Ze zijn gemaakt met behulp van lokale ondernemers. Het Milsbeekse bedrijf Kees Rietveld Reclame & Sign heeft de informatiepanelen gedrukt. De cortenstalen lessenaars en frames zijn geproduceerd en geplaatst door het Milsbeekse Constructiebedrijf Stam en door BAS lasservice uit Heijen.