Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuwe bewegwijzering op de bedrijventerreinen (28-04-2021)

Afgelopen jaar namen de bedrijventerreinverenigingen het initiatief om, samen met gemeente Gennep, de bewegwijzering op de bedrijventerreinen te vernieuwen. In samenwerking met REVIS Verkeerstechniek is een bewegwijzeringssysteem opgezet op basis van verhuur. Ondernemers kunnen een bord met naamsvermelding op deze verwijsborden huren. Dat maakt hen beter vindbaar voor externen.

Onderhoud en beheer

REVIS Verkeerstechniek beheert en onderhoudt de borden. Het bedrijf zorgt voor schoonmaak, schadeherstel en verzorgt wijzigingen (met uitzondering van naamswijzigingen). De leden van de bedrijventerreinenverenigingen betalen hiervoor € 110 per jaar. Niet-leden betalen € 200 per jaar. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bewegwijzering? Neem dan contact op met parkmanager Ben van de Wijgert via (085) 06 40 640 of info@duurzaambedrijvenoverleg.nl.