Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuw holocaustmonument

Op het Vrijheidsplein in Gennep is een nieuw holocaustmonument geplaatst. Dit monument gedenkt de 22 joodse Gennepenaren die de Tweede Wereldoorlog niet overleefden. Kunstenaar Mirso Bajramovic ontwierp het gedenkteken, dat de silhouetten van deze 22 slachtoffers toont.

Het gedenkteken is gemaakt in opdracht van stichting Monarch, als afsluiting van het struikelstenenproject. Voor dit project werden in 2018 22 struikelstenen geplaatst voor de voormalige woningen van de Gennepse holocaustslachtoffers.