Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nationale Sportweek in Gennep (11-08-2020)

Ook Gennep staat van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september in het teken van de Nationale Sportweek. Het thema van dit jaar is ‘wat doet sport met jou?’. Gennep Doet Mee organiseert samen met partners verschillende activiteiten voor jong en oud.

Zo vindt in die week de Stap & Trap-vierdaagse plaats. Dat is een virtuele vierdaagse, waarbij de deelnemers met behulp van een app vier dagen gaan wandelen, hardlopen, fietsen of skaten. Verder zijn er activiteiten op basisscholen en dragen ook verenigingen uit de gemeente hun steentje bij. Zij zorgen met open trainingen voor extra beweging bij jong en oud.

Meer informatie over de activiteiten in de gemeente Gennep tijdens de Nationale Sportweek kunt u vinden op www.gennepdoetmee.nl.