Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Limburg in Beweging terug op L1

Wilt u tijdens de lockdown in beweging blijven? Kijk dan vanaf 1 februari dagelijks om 10.00 uur naar het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ op L1. Het programma werd in het voorjaar al uitgezonden tijdens het begin van de coronacrisis. Nu zijn er nieuwe afleveringen.

Kijkers bewegen tijdens ‘Limburg in Beweging’ samen met fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts. Dat is goed voor de conditie en de gezondheid. Naast bewegen komt ook gezonde voeding uitgebreid aan bod in de nieuwe afleveringen.

Limburg in Beweging is een initiatief van KBO Limburg en L1 en wordt de komende 3 maanden uitgezonden.