Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Ledlampen voor uw Groene Bon? (16-03-2021)

Woningeigenaren konden tot voor kort een Groene Bon ter waarde van € 50 aanvragen om energiebesparende producten mee te kopen. De 2.000 beschikbare bonnen zijn inmiddels vergeven. Heeft u uw Groene Bon al aangevraagd, maar weet u nog niet wat u ervoor wilt kopen? Misschien zijn ledlampen iets voor u.

Ze toverden een oude tuinbank om tot een bank voor binnen en kochten een prachtig Perzisch tapijt op de vlooienmarkt. “Weggooien is zonde. Van ons hoeft het niet nieuw te zijn,” vinden Karline en Dennis uit de Condorstraat in Gennep. “We vinden het veel mooier als spullen een verhaal vertellen. Ook dat is duurzaam, toch?”

“We zijn heel bewust bezig met die kleine dingen, al schiet dat er met een druk gezin ook wel eens bij in. Zo hangen er nog steeds een paar onzuinige lampen in ons huis. Zo stom! Je weet het goed, maar je denkt er gewoon niet altijd aan. Daarom kopen wij ledlampen met onze Groene Bon. Zo kunnen we alle lampen in ons huis vervangen! Die kleine, duurzame stappen, die moet je gewoon zetten!”