Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Led-schermen langs de weg (15-09-2020)

Vorig jaar zijn in de gemeente 50 posterboxen aan lantaarnpalen bevestigd. Deze vervangen de sandwichborden voor het aankondigen van evenementen en reclame-uitingen. Eind september komen er twee digitale led-schermen aan de Brabantweg in Gennep en aan de Hoofdstraat in Heijen. Later dit jaar worden zulke schermen ook in Milsbeek en Ottersum geplaatst.

Deze led-schermen bieden nog meer mogelijkheden om het publiek te informeren. Organisaties zonder winstoogmerk betalen voor vermelding op deze zuilen 50 euro voor 2 weken, op alle vier de zuilen. Als u gebruik wilt maken van de posterboxen en/of de digitale led-schermen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jordans Sign & Promotion via www.jordans.nl. Er hoeft geen melding gedaan te worden bij de gemeente.